Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

anke koot-kooistra

Anke Koot-Kooistra werkt al sinds 1991 bij Fysiotherapie Wijchen als fysiotherapeute. Haar specialisme is fysiotherapie voor patiënten met neurologische aandoeningen. Ze behandelt met name chronische pijn- en stijfheidsklachten als gevolg van reuma en artrose en bewegingsbeperkingsklachten door (niet) aangeboren hersenletsel. Anke is een betrokken, betrouwbaar en volhoudend therapeute:

‘Ik probeer mensen een betere kwaliteit van leven te geven. Ik werk graag met mensen en zie het als een uitdaging om samen met de patiënt naar praktische en haalbare oplossingen toe te werken van hun bewegingsbeperkingen in het leven van alledag.’

Neurorevalidatie

Opleiding:

  • Academie voor Fysiotherapie
  • NDT (neurorevalidatie) voor volwassenen

Afspraak maken?

BIG: Anke Koot-Kooistra: 9034189404 / Specialisatie: neurorevalidatie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren