Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Luuk mom

Luuk Mom werkt sinds januari 2017 in de praktijk. Luuk heeft in 2014 de opleiding Fysiotherapie afgerond. Na drie jaar in Elst te hebben gewerkt, werkt Luuk nu bij Fysiotherapie Wijchen.

“Het menselijk lichaam vind ik het meest interessante wat er is, het bewegen van de mens in het bijzonder. Als fysiotherapeut streef ik ernaar mijn patiënten te begeleiden naar een zo optimaal mogelijk bewegen zodat de patiënt weer goed in zijn vel zit. Ik behandel allerlei klachten maar met name orthopedische klachten. Om mijn patiënten beter te helpen ben ik daarom ook gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie om meer inzicht te krijgen in het menselijk bewegen. Naast deze opleiding behandel ik ook mijn patiënten met Dry Needling.”

Manuele therapie

Dry Needling

In 2015 heeft Luuk de opleiding Dry Needling gevolgd bij de Myofasciale pijn seminars in Groningen.

Afspraak maken?

BIG: Luuk Mom: 59918564604 / Specialisatie: dry needling en manuele therapie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren