Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Niels van hoof

Niels van Hoof werkt sinds oktober 2019 in de praktijk. Niels heeft in 2015 de Opleiding Fysiotherapie afgerond, aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Tot en met het najaar van 2019 heeft Niels als fysiotherapeut in Tilburg gewerkt.

"In september 2017 ben ik begonnen aan de Master Manuele Therapie in Amersfoort. Deze heb ik in de zomer van 2020 met succes afgerond. Mijn interesse ligt dan ook bij klachten aan de wervelkolom (o.a. klachten aan de lage rug en nek), hoofdpijnklachten en schouderaandoeningen. Daarnaast revalideer ik graag patiënten met een nieuwe heup of knie. Veelal zullen de behandelingen bestaan uit manuele therapie, gecombineerd met functionele oefentherapie. Dit alles om de pijn en beperkingen , die de klachten met zich meebrengen, te reduceren en te verhelpen.

Daarnaast merk ik vaak dat de patiënt zelf niet goed weet wat hij/zij zelf in de eigen tijd kan doen om de klachten te verhelpen. Daarom vind ik het belangrijk een duidelijke uitleg over de klachten te geven, helder te zijn over wat we kunnen doen om deze te verhelpen én de patiënt te laten begrijpen wat hij/zij zelf kan doen ten gunste van het herstel. Op deze manier kunnen we prettig samenwerken om aan uw hulpvraag te voldoen!" 

Manuele therapie

Afspraak maken?

BIG: Niels van Hoof: 99920767804 / Specialisatie: manuele therapie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren