Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

wendy litjes

Sinds 2011 behandelt zij in Wijchen orthopedische klachten, chronische aandoeningen en sportblessures.

Wendy vindt de werking van het menselijk lichaam interessant, maar vindt het vooral fijn om mensen te helpen. Als fysiotherapeut kan ze patiënten met voorlichting en tips inzicht geven in hoe ze klachten kunnen voorkomen of verminderen. Wendy gelooft daarnaast in een actieve aanpak door de patiënt zelf:

‘Iedere dag een aantal keer oefenen heeft meer effect dan één of twee keer per week een half uurtje actief bezig zijn. De meeste van mijn patiënten moeten voornamelijk zelf actief aan de slag; daarbij geef ik begeleiding en waar nodig instructies. Het geeft me veel voldoening om mensen vanaf een laag niveau naar het einddoel toe te zien groeien.’

Sportfysiotherapie

Opleiding:

  • Opleiding Fysiotherapie Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Opleiding tot Master Sportfysiotherapeut afgerond in 2016

Afspraak maken?

BIG: Wendy Litjes: 39912862804 / Specialisatie: Sportfysiotherapie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren