Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

jytte blenkers

Jytte Blenkers werkt sinds het najaar 2013 in de praktijk. Nadat Jytte in juli 2012 is afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen, heeft zij in de praktijk als waarnemer gewerkt.
 
'Sinds eind september 2013 ben ik naast mijn baan gestart met de master Geriatric Physical Therapy aan de Avans+ in Breda. In deze vierjarige master staat de fysiotherapie bij ouderen centraal. Het leuke aan het volgen van een master naast je werk is dat je het geleerde gelijk kan toepassen in de praktijk en zo directe ervaringen opdoet. Ik heb zelf altijd een zwak gehad voor ouderen, ook vanuit stages in verpleeghuizen gedurende mijn opleiding. Het is vaak een heel dankbare doelgroep is. Ik behandel niet alleen ouderen binnen de praktijk, maar ook aan huis. Juist de thuissituatie is uitermate geschikt om functioneel met hen aan de slag te gaan. De sfeer binnen deze praktijk ervaar ik als gemoedelijk, zowel voor de patiënt als voor mijzelf. Naast de ouderen ben ik zelf nog zeer geïnteresseerd in de neurologische problematiek, zoals CVA, MS en Parkinson. Geen mens is hetzelfde en dat maakt het werk elke dag anders.’

fysiotherapie voor ouderen

opleiding

  • Opleiding tot Master Geriatrisch Fysiotherapeut afgerond in 2017
  • Opleiding Fysiotherapie (2008-2012)

Afspraak maken?

BIG: Jytte Blenkers: 19915738704 / Specialisatie: Geriatrische fysiotherapie en neurorevalidatie.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren