Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

mandy toonen-dekkers

Mandy Toonen Dekkers werkt sinds januari 2018 bij Fysiotherapie Wijchen. Mandy heeft op 1 juli 2014 de opleiding HBO bachelor fysiotherapie aan de THIM hogeschool te Nieuwegein afgerond. Van juli 2014 tot en met december 2017 was zij werkzaam als algemeen fysiotherapeut binnen de praktijk Boonstra & Mulders te Groesbeek.

“Mensen helpen en begeleiden om samen een doel te bereiken, dat is waar ik voor wil staan als fysiotherapeut. Ik ben algemeen fysiotherapeut en behandel klachten zowel binnen als buiten de praktijk.

Om mijn patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen, wil ik graag gebruik maken van de best bewezen fysiotherapeutische behandelingen. Daarom ben ik sinds september 2017 naast mijn baan gestart met het premasterprogramma Klinische Gezondheidswetenschappen, richting Fysiotherapiewetenschappen in Utrecht. Tijdens deze driejarige master krijg ik een meer kritische blik op mijn vak. Ik hoop hiermee uiteindelijk wetenschappelijke kennis over de fysiotherapie te ontwikkelen, verspreiden en integreren in de gezondheidszorg.”

HARTREVALIDATIE

Afspraak maken?

BIG: Mandy Toonen Dekkers: 39918756404 / Specialisatie: Hartrevalidatie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren