Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

nooit meer dan nodig!

Onze therapeuten behandelen alleen als ze denken dat dat zin heeft en zo lang dat zin heeft. Bovendien houden ze rekening met uw zorgverzekering. U krijgt dus nooit meer behandelingen dan nodig. Maar dat wil niet zeggen dat er geen tijd is voor een gedegen behandeling en vooral ook: persoonlijke belangstelling. Want een goed contact en een luisterend oor kan volgens ons minstens zo effectief zijn als een goede behandeling.

Bekijk de tarieven

Persoonlijk behandeldoel
De duur van de therapie is bovendien sterk afhankelijk van het behandeldoel dat we samen met u opstellen. Hebt u bijvoorbeeld een gescheurde kruisband of spit, dan zorgen we dat u zo snel mogelijk zonder ons kan. Hebt u een chronische aandoening zoals COPD of hebt u bijvoorbeeld een herseninfarct gehad, dan zien we een blijvende ondersteuning als onze zorgtaak. Ons doel is dan niet genezen, maar u helpen uw dagelijkse leven zo zelfstandig en comfortabel mogelijk te leiden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren