Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

een afspraak maken

Een afspraak maken
U kunt direct telefonisch of via e-mail contact opnemen voor een afspraak; u hebt geen verwijzing meer nodig van uw huisarts.Neem contact op

 
 

intake

Als u een voorkeur hebt, kunt u aangeven met welke therapeut u een afspraak wilt. Tijdens uw eerste bezoek vindt er een gesprek en een onderzoek plaats om u en uw klachten te begrijpen. Aan de hand daarvan kan de therapeut het voor u meest effectieve therapieplan opstellen.

behandeling

Een behandeling bij Fysiotherapie Wijchen is een samenwerking tussen therapeut en patiënt. De therapeut doet er alles aan om de pijn zo snel mogelijk te verminderen. Daarna gaat u samen met de therapeut trainen. Door de aangedane en omliggende spieren te versterken, vergroot u uw fysieke stabiliteit en belastbaarheid.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren