Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

sandra hoogenboom

Sandra Hoogenboom werkt sinds najaar 2013 in de praktijk. Zij is gespecialiseerd in oedeemtherapie. Dit houdt in dat zij patiënten met oedeem, bijvoorbeeld na operaties, behandelt met lymfedrainage.
 ‘Wat ik belangrijk vind in mijn werk is een goede patiënt-therapeut relatie. Het is belangrijk dat de patiënt zich op z’n gemak voelt. Je kunt dan open, met vertrouwen en respectvol werken aan de problemen die er spelen. Binnen de oedeemtherapie zie ik geregeld dat het niet alleen het oedeem is dat deze mensen beperkt, maar dat er vaak veel meer achter steekt. Duidelijke communicatie tussen de patiënt en therapeut en wanneer nodig ook met andere zorgverleners is daarbij belangrijk.’

Oedeemtherapie

opleiding

  • opleiding fysiotherapie (1997-2002)
  • opleiding oedeemtherapie (2010)

  • medical taping concept 
  • medical lymftaping concept

Afspraak maken?

BIG: Sandra Hoogenboom: 79057095904 / Specialisatie: Oedeemtherapie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren