Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Michel wilmink

Michel Wilmink werkt sinds augustus 2007 bij Fysiotherapie Wijchen. Nadat hij in januari 2014 mede eigenaar is geworden, en Jos Stolte per januari 2017 het eigenaarschap heeft opgegeven, is Michel Wilmink per januari 2017 alleen-eigenaar van Fysiotherapie Wijchen. Zijn specialismen zijn arbeidsfysiotherapie en manuele therapie. Hij behandelt wervelkolomgerelateerde klachten (nek- en schouderklachten), maar ook sportblessures, houdingsproblemen en neurologische klachten. Ook begeleidt hij revalidatie na operaties.
Michel probeert patiënten zo snel mogelijk weer op hun oude, klachtenvrije, niveau te brengen. Hij geeft ze oefeningen en adviezen mee om terugval te voorkomen. Chronische patiënten probeer hij zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren en te laten deelnemen aan de maatschappij.

‘Ik ga met al mijn patiënten op een respectvolle manier om; ook probeer ik zo duidelijk mogelijk over de klacht en behandeling te communiceren. En met het gewenste effect, want ik krijg geregeld te horen van patiënten dat zij de behandelrelatie prettig en de behandeling deskundig vinden.’

Arbeidsgerelateerde klachten

Manuele therapie

opleiding

  • Opleiding fysiotherapie (1982 – 1986)
  • Opleiding tot orthopedisch fysiotherapeut (1991 – 1994)
  • Basisdeel cursus McKenzie (mechanische diagnose en therapie) 2001-2002
  • Opleiding tot manueel therapeut Maitland-concept (2003 – 2007)
  • Opleiding tot arbeidsfysiotherapeut (2007)
  • Masteropleiding Fysiotherapie (2011 – 2013)

Afspraak maken?

BIG: Michel Wilmink: 39035532204 / Specialisatie: manuele therapie en arbeidsfysiotherapie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren