Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

arbeidsgerelateerde klachten

Lang achter elkaar werken achter de computer, steeds werken in dezelfde houding en met dezelfde bewegingen kan leiden tot klachten. De nadruk bij de behandeling van deze klachten ligt op gecontroleerd bewegen.

Tijdens de behandeling vraagt de arbeidsfysiotherapeut naar de omstandigheden waarin uw klachten zijn ontstaan en geeft zo nodig houdings- en beweegadvies om herhaling te voorkomen. Ook een werkplekonderzoek en beoordeling van werkmethode behoort tot de mogelijkheden.

Therapeut Michel Wilmink is expert op het gebied van arbeidsgerelateerde klachten. U kunt bij hem ook terecht voor een preventieve training.

Michel Wilmink

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren