Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Fysiotherapie voor ouderen

Mensen die ouder worden en de beweeglijkheid van hun lichaam zien afnemen, kunnen terecht bij de fysiotherapeut voor ouderen (geriatriefysiotherapeut). Een geriatriefysiotherapeut heeft na de basisopleiding fysiotherapie een vervolgopleiding geriatriefysiotherapie gevolgd.

De geriatriefysiotherapeut van Fysiotherapie Wijchen, heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge leeftijd. Maar ook patiënten die als gevolg van een beroerte, Alzheimer, de ziekte van Parkinson, of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom, kunnen bij haar terecht.

Onze geriatriefysiotherapeut helpt bijvoorbeeld (oudere) mensen met balans- en loopproblematiek. Onderdeel van de behandeling zijn evenwichtsoefeningen, waarmee patiënten het vertrouwen in het eigen kunnen herwinnen.

Maak een afspraak

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren