Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

experts in beweging

Mensenwerk
De therapeuten van Fysiotherapie Wijchen hebben twee dingen gemeen: ze zijn experts op hun vakgebied en ze houden ervan met mensen te werken. Dat is ook waar voormalig praktijkeigenaar Jos Stolte en huidige eigenaar Michel Wilmink ze op hebben uitgekozen: ‘Het zijn stuk voor goed geschoolde specialisten. Maar graag met mensen werken kun je niet aanleren; dat zit in je karakter of niet.’

Kwaliteitsgarantie
Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Dat laatste betekent dat ze voldoen aan de door het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) gestelde kwaliteitseisen over zaken als (bij)scholing en werkomgeving. U krijgt dus gegarandeerd vakkundige zorg.

Bekijk het overzicht of klik op een naam in de linkerkolom om kennis te maken met onze therapeuten.

Maak een afpraak

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren