Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

sportfysiotherapie

Een sportblessure kan niet alleen uw sportschema, maar ook uw dagelijkse leven behoorlijk in de war schoppen. Daarnaast kan uw conditie verslechteren door een blessure of ziekte. Onze sportfysiotherapeut  zorgt dat u snel weer op uw oude niveau bent. Ook begeleidt en adviseert zij ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen.

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. Omdat preventie van klachten een belangrijk deel uitmaakt van de therapie, richt deze zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar ook op de belastbaarheid van omliggende lichaamsdelen. Naast begeleiding bij training, krijgt u voorlichting en advies.

Eefje Reijners

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren