Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

neurorevalidatie

Neurologische klachten zijn klachten veroorzaakt door een aandoening aan het zenuwstelsel. Dat is bijvoorbeeld het geval bij mensen met MS en bij mensen die een beroerte hebben gehad. In zo’n geval heeft de patiënt niet alleen moeite met bewegen, maar kan ook de angst ontwikkelen om te bewegen, waardoor hij bewegen gaat vermijden.

MARIEKE SIEBERS

Aanpak van die klachten vergt specialistische kennis. Marieke Siebers, onze neurofysiotherapeute, beschikt over die kennis. Neurorevalidatie bij Fysiotherapie Wijchen bestaat uit begeleiding bij bewegen en oefenen, maar ook uit houding- en bewegingsadvies en begeleiding in de dagelijkse thuissituatie. Behandeling kan zowel in de praktijk als thuis plaatsvinden.

Maak een afspraak

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren