Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

hartrevalidatie

Na een dotterbehandeling, hartinfarct of hartoperatie is het belangrijk om uw conditie en uw belastbaarheid weer op peil te brengen. Dat kan in Fysiotherapie Wijchen in de vorm van hartrevalidatie.

Hartrevalidatie is een vorm van oefentherapie. Het is een effectief middel om uw lichamelijke conditie te verbeteren en uw belastbaarheid te verhogen. Daarnaast leert u omgaan met klachten als vermoeidheid, benauwdheid en pijn op de borst. Bovendien leren onze fysiotherapeuten u omgaan met de angst om deze klachten (opnieuw) te krijgen.

RENE SCHOUTEN

Ook mensen die last hebt van claudicatio intermittens (pijn, kramp of een doof of moe gevoel in uw been) kunnen terecht bij onze hartrevalidatiespecialisten. Met intensieve looptraining zorgen zij ervoor dat de spieren in uw benen meer zuurstof krijgen, waardoor de klachten afnemen.

Maak een afspraak

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren