Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

tarieven

Rechtstreeks declareren
Fysiotherapie Wijchen heeft met alle zorgverzekeraars een contract gesloten waarin de vergoeding is geregeld. Dat betekent dat wij rechtstreeks kunnen declareren bij de zorgverzekeraars. Wanneer u geen recht (meer) heeft op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, komen de behandelingen voor eigen rekening. De prijzen voor de verschillende soorten behandelingen vindt u in het tarievenoverzicht.

Alleen vergoeding bij aanvullende verzekering
Vanaf 2012 krijgt u fysiotherapie alleen nog vergoed, als u een aanvullende verzekering hebt afgesloten. De vergoede kosten worden overigens niet verrekend met uw eigen risico. Aan die vergoeding is in de regel een maximum gesteld. U kunt in uw zorgverzekeringspolis terugvinden waar u recht op hebt.

Chronische indicatie
Bij een chronische indicatie hebt u wél een verwijsbrief van de huisarts of de behandelend specialist nodig. De eerste twintig behandelingen krijgt u alleen volledig vergoed als u voldoende aanvullend verzekerd bent. Ná twintig behandelingen hebt u recht op vergoeding uit de basisverzekering. Die vergoeding is onafhankelijk van het aantal behandelingen dat verder nodig is. Na een operatie, krijgt u doorgaans maximaal een jaar behandelingen vergoed

Maak een afpraak

overzicht tarieven

Tarieven 2023

Zitting fysiotherapie €40,00
Toeslag uitbehandeling € 15,00
Zitting manuele therapie € 50,00
Zitting oedeemtherapie € 50,00
Zitting geriatrisch fysiotherapie € 50,00
Screening € 10,00
Intake en onderzoek met screening € 50,00
Intake en onderzoek met verwijzing €50,00
Niet nagekomen afspraak € 40,00

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren